Beoordelingen van Corendon City Hotel Amsterdam

Recente recensies van Corendon City Hotel Amsterdam

4 sterren na 29 reviews

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

Reactie van Corendon City Hotel:Beste Monica, Wij bedanken u voor uw support en bestelling. Goed om te horen dat alles naar wens is geweest! Wij hopen u snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Cor&Don's

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was van zeer goede kwaliteit. Alleen jammer dat het te koud was. Anders had ik 5 sterren gegeven.

Reactie van Corendon City Hotel:Beste Natasja, Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. Wij waarderen uw feedback en zullen de genoemde punten intern oppakken. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen in ons restaurant. Met vriendelijke groet, Team Cor&Don’s

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

In hotel uitserveren op bord met deksel erop en op dienblad af laten halen. Is smakelijker dan in een doos.

Reactie van Corendon City Hotel:Beste meneer/mevrouw van Ham, Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. Wij waarderen uw feedback en zullen de genoemde punten intern oppakken. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen in ons restaurant. Met vriendelijke groet, Team Cor&Don’s

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Teleurstellend. De friet en vegetarische hamburger kwamen koud aan. De Griekse salade was karig, niet meer dan een paar losse slaatjes met slordig gesneden groente. De soepen waren ok. De mezze smaakte alsof het uit een potje kwam. Daarbij kwam het een uur en tien minuten na bestelling binnen.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na iets niet goed te zijn aan de bestelling is dit voortreffelijk opgelost door Corendon, tot de volgende keer.

Reactie van Corendon City Hotel:Beste Edje, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Fijn om te lezen dat wij het goed hebben kunnen oplossen voor u. Wij zien u graag weer terug bij uw volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Cor&Don's

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben vandaag (2e kerstdag) een kerstdiner box en een aantal andere gerechten opgehaald. Eerlijk gezegd is het ronduit schandalig wat het restaurant vandaag heeft meegegeven. Vrijwel alle gerechten waren duidelijk opgewarmde restjes van gisteren; bijna niets was vers (op de friet na wellicht). AL het vlees was hard, taai en lauw. De vis was volledig droog en lauw, evenals de rijst. De gewokte groenten waren niet meer dan wat vormloze drab, absoluut niet vers gewokt. De mezzes hebben we niet eens gegeten, want het bijbehorende brood was helaas niet meegeleverd. En de mezzes waren niet meer dan een paar kleine halfgevulde plastic bakjes, heel anders dan aangegeven op de foto's. Ook het brood bij de soep ontbrak bij menu A en menu B. De brownie was steenhard en droog, en van de worteltaart ontbrak het glazuur (die er duidelijk wel op had gezeten maar kennelijk was verdwenen). Om misverstanden te voorkomen: Dat het eten lauw was, is mij niet aan te rekenen. Toen ik het eten kwam op

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten afgehaald. Complimenten voor 13 man eten en alles was geleverd. Bedankt voor de lekkere prosecco erbij

Reactie van Corendon City Hotel:Beste Simone, Vriendelijk bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest en dat u ervan heeft genoten. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen in ons restaurant! Met vriendelijke groet, Team Cor&Don's

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel mixed grills gegeten maar deze is toch wel heel lekker hoor, knoflooksaus ook top. Goede portie, ga zeker meer bestellen.

Reactie van Corendon City Hotel:Beste Edje, Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. Fijn om te lezen dat onze Mix Grill zo goed in de smaak valt bij u. Wij hopen u snel weer te zien bij uw volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Cor&Don's

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij fysiek in het restaurant dineren of lunchen is het eten van een betere kwaliteit, de burgers waren bijvoorbeeld veel te droog en niet medium. De service van Elsemieke is van onschatbare waarde. Complimenten voor haar. Hopelijk tot snel in het restaurant en fijne feestdagen.

Reactie van Corendon City Hotel:Beste mevrouw Dado, Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. Wij waarderen uw feedback en zullen de genoemde punten intern oppakken. Ook zullen wij uw complimenten doorgeven aan Elsemieke. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen in ons restaurant. Met vriendelijke groet, Team Cor&Don’s

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Geen bestek en servetten Verder prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Alle 2 de hamburgers waren rauw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling bestellen ging niet goed. We moesten wachten op het eten. Het eten was redelijk maar niet voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Vlees- en Vis menu besteld. Er zat geen brood bij de soep (staat wel bij de beschrijving). Vlees was goed, vis was droog. Op zich tevreden, maar geen culinair hoogstandje. Prijs kwaliteit verhouding voldoende.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was droog en donker al het vlees, aardappeltjes/frietjes waren oud, alleen de vis was lekker. Erg jammer, bestellen en ophalen was zo absoluut geen feest.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Op de site staat foutieve allergenen informatie, gaarne aanpassen! Ook miste er twee items van mijn bestelling, die ze, ondanks ze niet in mijn postcodegebied bezorgen, wel netjes zijn komen naleveren. Door deze twee minpunten twee sterren eraf, voor het eten zeker vijf sterren waard!!!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Corendon City Hotel:Beste Kelsey, Wij bedanken u voor uw support en bestelling. Goed om te horen dat alles naar wens is geweest! Wij hopen u snel weer te zien! #staysafe

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De moederdagbrunch en gevraagd of deze vegetarisch kon. Degene die het aangaf bij de deur was echt superaardig om te beginnen. De brunch was heerlijk! Een goede verdeling tussen zoet en hartig, de scone was perfect, op de wrap zat een lekkere spread en op het broodje avocado, humus, komkommer en Mayo. Het was trouwens ook echt heel erg veel. Ik ga zeker nog eens bestellen!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd afgeleverd en het eten was uitstekend. Aanrader.

Reactie van Corendon City Hotel:Beste Jur, Wij bedanken u voor uw support en bestelling. Goed om te horen dat alles naar wens is geweest! Wij hopen u snel weer te zien! #staysafe

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk...

Reactie van Corendon City Hotel:Beste Wahida, Wij bedanken u voor uw support en bestelling. Goed om te horen dat alles naar wens is geweest! Wij hopen u snel weer te zien! #staysafe

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij eten geregeld bij corendon. Ze hebben de aller lekkerste burgers! Mijn kinderen zijn er dol op. Zo fijn dat we weer van het héérlijk eten konden genieten en ook bezord! De kids hebben genoten van de burgers en wat waren de iftar maaltijden héérlijk en rijkelijk gevuld! aan alles is gedacht! Bedankt en tot heel gauw weer!

Reactie van Corendon City Hotel:Beste Samia, Wij bedanken u voor uw support en bestelling. Goed om te horen dat alles naar wens is geweest! Wij hopen u snel weer te zien! #staysafe

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Corendon City Hotel:Beste Anne, Wij bedanken u voor uw support en bestelling. Goed om te horen dat alles naar wens is geweest! Wij hopen u snel weer te zien! #staysafe

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zag er heerlijk uit, uitstekend verpakt en zeer smakelijk. Zeker voor herhaling vatbaar!

Reactie van Corendon City Hotel:Beste Helen, wij bedanken u voor uw support en bestelling. Goed om te horen dat alles naar wens is geweest! Wij hopen u snel weer te zien! #staysafe

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was perfect

Reactie van Corendon City Hotel:Beste Melle, Dank u wel voor uw bestelling. Goed om te horen dat alles naar wens is geweest! Wij hopen u snel terug te zien!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling moet ik Zondag op Moederdag nog ophalen. Ik kon op de website geen tijd selecteren wanneer ik het wilde ophalen. Automatisch werd 16.20 geselecteerd. Onhandig als je weet dat het voor 12.00 moet worden opgehaald.

Reactie van Corendon City Hotel:Beste Simone, Bedankt voor uw reactie, wij hebben uw verzoek in het systeem gezet. Wij zullen hier zo snel mogelijk rekening mee houden. U kunt uw bestelling op de aangegeven tijd ophalen. Wij hopen u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Tot snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had menu C XL besteld en dit is een perfecte combinatie met wat je allemaal krijgt! De gerechten en de desserts hadden een fantastische smaak beleving!

Reactie van Corendon City Hotel:Beste Engin, Wat fijn om te horen dat het eten u zo goed gesmaakt heeft. Wij hopen u snel terug te zien!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We vonden de gerechten heerlijk!!!

Reactie van Corendon City Hotel:Beste W.A, Bedankt voor uw bestelling, wat goed om te horen dat alles naar wens is geweest. Wij hopen u snel terug te zien!