Beoordelingen van Corendon City Hotel Amsterdam

Recente recensies van Corendon City Hotel Amsterdam

5 sterren na 13 reviews

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Op de site staat foutieve allergenen informatie, gaarne aanpassen! Ook miste er twee items van mijn bestelling, die ze, ondanks ze niet in mijn postcodegebied bezorgen, wel netjes zijn komen naleveren. Door deze twee minpunten twee sterren eraf, voor het eten zeker vijf sterren waard!!!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Corendon City Hotel:Beste Kelsey, Wij bedanken u voor uw support en bestelling. Goed om te horen dat alles naar wens is geweest! Wij hopen u snel weer te zien! #staysafe

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De moederdagbrunch en gevraagd of deze vegetarisch kon. Degene die het aangaf bij de deur was echt superaardig om te beginnen. De brunch was heerlijk! Een goede verdeling tussen zoet en hartig, de scone was perfect, op de wrap zat een lekkere spread en op het broodje avocado, humus, komkommer en Mayo. Het was trouwens ook echt heel erg veel. Ik ga zeker nog eens bestellen!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd afgeleverd en het eten was uitstekend. Aanrader.

Reactie van Corendon City Hotel:Beste Jur, Wij bedanken u voor uw support en bestelling. Goed om te horen dat alles naar wens is geweest! Wij hopen u snel weer te zien! #staysafe

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk...

Reactie van Corendon City Hotel:Beste Wahida, Wij bedanken u voor uw support en bestelling. Goed om te horen dat alles naar wens is geweest! Wij hopen u snel weer te zien! #staysafe

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij eten geregeld bij corendon. Ze hebben de aller lekkerste burgers! Mijn kinderen zijn er dol op. Zo fijn dat we weer van het héérlijk eten konden genieten en ook bezord! De kids hebben genoten van de burgers en wat waren de iftar maaltijden héérlijk en rijkelijk gevuld! aan alles is gedacht! Bedankt en tot heel gauw weer!

Reactie van Corendon City Hotel:Beste Samia, Wij bedanken u voor uw support en bestelling. Goed om te horen dat alles naar wens is geweest! Wij hopen u snel weer te zien! #staysafe

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Corendon City Hotel:Beste Anne, Wij bedanken u voor uw support en bestelling. Goed om te horen dat alles naar wens is geweest! Wij hopen u snel weer te zien! #staysafe

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zag er heerlijk uit, uitstekend verpakt en zeer smakelijk. Zeker voor herhaling vatbaar!

Reactie van Corendon City Hotel:Beste Helen, wij bedanken u voor uw support en bestelling. Goed om te horen dat alles naar wens is geweest! Wij hopen u snel weer te zien! #staysafe

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was perfect

Reactie van Corendon City Hotel:Beste Melle, Dank u wel voor uw bestelling. Goed om te horen dat alles naar wens is geweest! Wij hopen u snel terug te zien!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling moet ik Zondag op Moederdag nog ophalen. Ik kon op de website geen tijd selecteren wanneer ik het wilde ophalen. Automatisch werd 16.20 geselecteerd. Onhandig als je weet dat het voor 12.00 moet worden opgehaald.

Reactie van Corendon City Hotel:Beste Simone, Bedankt voor uw reactie, wij hebben uw verzoek in het systeem gezet. Wij zullen hier zo snel mogelijk rekening mee houden. U kunt uw bestelling op de aangegeven tijd ophalen. Wij hopen u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Tot snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had menu C XL besteld en dit is een perfecte combinatie met wat je allemaal krijgt! De gerechten en de desserts hadden een fantastische smaak beleving!

Reactie van Corendon City Hotel:Beste Engin, Wat fijn om te horen dat het eten u zo goed gesmaakt heeft. Wij hopen u snel terug te zien!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We vonden de gerechten heerlijk!!!

Reactie van Corendon City Hotel:Beste W.A, Bedankt voor uw bestelling, wat goed om te horen dat alles naar wens is geweest. Wij hopen u snel terug te zien!